Toepassing

-View all-4 Toepassing Producten

DAKISOLATIE

Geventileerde gevel

Met gevelisolatie beperk je in belangrijke mate warmteverliezen in een gebouw en creëer je een optimaal binnenklimaat. Geventileerde gevels zijn een bijzonder efficiënte oplossing om de bouwschil te bekleden. Ze beschermen tegen vocht en warmte en dragen bij tot een duurzame architectuur.

URSA TERRA
DAKISOLATIE

Plat dak

Een trend die al enkele jaren doorzet, is de bouw van een woning met plat dak. Een efficiënt gebruik van je woonoppervlak en een stuk makkelijker te isoleren. Want vergis je niet, het belang van goede isolatie van een plat dak is niet te onderschatten.

URSA XPS
DAKISOLATIE

Zoldervloer

Heb je een woning met hellend dak en dient je zolder enkel als bergruimte, dan is het interessanter om alleen je zoldervloer te isoleren. Het scheelt aan isolatiemateriaal en toch gaat je energiefactuur omlaag. Als je de zolderruimte in de toekomst nog wil inrichten, is zowel dak- als zoldervloerisolatie een goede keuze.

URSA PUREONE, URSA TERRA, URSA XPS
DAKISOLATIE

Hellend dak

Hellende daken, ze zijn niet weg te denken uit ons straatbeeld. Hoe je dak ook is opgebouwd, isoleren is een must. Klinkt het eenvoudiger dan het is? Met de juiste materialen en technieken ga je moeiteloos aan de slag.

URSA PUREONE, URSA TERRA, URSA XPS

Compare /3

Select 2 or 3 products

Cancel
  1. Home
  2. Material list
This site is registered on wpml.org as a development site.